¡Quiero unirme!

Mobilizaciones de Pobresa Zero 2017

Aquest any amb el lema «Mou-te contra la desigualtat obscena» volem denunciar la pobresa, la desigualtat i la insostenibilitat amb un discurs diferent, alhora que posar a les persones i els seus drets en el centre com a qüestió de justícia social i dignitat humana. Creiem que l’enriquiment econòmic desmesurat d’unes poques persones a costa de l’empobriment de milions de persones és intolerable, immoral, obscè.

POBRESA

Entre 1990 i 2010 el PIB mundial s’ha incrementat un 75%. 1.400 milions de persones viuen en condicions de pobresa extrema, i 1.000 milions passen fam.

DESIGUALTAT

El 1% més ric de la població mundial té ja més riquesa que el 99% restant. De l’increment del 75% del PIB entre 1990 i 2010, el 10% més ric ha acaparat un 48% del creixement, i el 10% més pobre solament s’ha beneficiat del 0,6%.

MODEL INSOSTENIBLE

Necessitem 2 planetes per a prestar els serveis que reclama el sistema actual de consum.La setmana d’acció proposada, fomentarà i promourà diverses activitats iniciades pels nostres col·lectius de lluita per la justícia social per a augmentar la pressió pública per a aconseguir acabar amb l’obscenitat de la desigualtat.

En els pròxims dies anem publicant en la web propostes d´accions per a centres educatius, administracions públiques, organitzacions, persones….

Seguir leyendo:

Coordinadora Valenciana de ONGD (CVONGD)

 

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Cerrar menú